Versenyelőny?

HR Megoldások

Fejlődési és optimalizációs lehetőségek, melyeket érdemes kihasználnia a versenyelőny megszerzése és megtartása érdekében.

Szervezeti kultúra és változásmenedzsment

A szervezetek esetében versenyelőnyt jelent, ha a szervezet alapvető képessége és a szervezeti kultúra része a változás. A vállalat sikerességének titka abban rejlik, miként tekint a szervezet a változásokra. Fontos, hogy az emberi erőforrásokat érintő fejlesztések nyomán olyan képességek jöjjenek létre a szervezeten belül, az egyének és a szervezet szintjén, amelyek egyaránt alkalmasak a változások kezelésére és kezdeményezésére is.

A sikeres működést biztosító stratégia összhangban van a környezeti kihívásokkal, megvalósítását pedig a szervezeti kultúra támogatja.

Képzés, fejlesztés

A vállalat munkatársainak folyamatos fejlesztése a sikeres működés és a dolgozói elkötelezettség elengedhetetlen feltétele, mely egyben versenyelőnyt is biztosít a szervezet számára.

Javadalmazás

A cég versenyképességének az egyik pillére, mely magába foglalja a bérrendszert, az ösztönző rendszert és a juttatásokat. Kialakítjuk, meglévő rendszer esetében felülvizsgáljuk a működő struktúrát, megnézzük mennyire van összhangban a stratégiával és javaslatot teszünk az esetleges változtatásokra a dolgozói elkötelezettség növelése és a piaci pozíció javítása érdekében.

Dolgozói elkötelezettség

A vállalat eredményességéhez nagymértékben hozzájárul a dolgozók elkötelezettsége. Fontos annak feltárása, hogy a munkatársak milyen attitűddel rendelkeznek, hogyan látják a vállalatot, mi motiválja őket.    

Outplacement - Gondoskodó elbocsátás

Sok cég életében eljön a pillanat, amikor kénytelen megválni munkavállalóitól, akár egyéni, akár nagyobb létszámú keretek közt, csoportos formában. Erre többnyire sem a munkáltatók, sem a munkavállalók nincsenek felkészülve. Pedig megfelelő előkészülettel, kommunikációval és lebonyolító partner bevonásával fájdalommentessé tehető a folyamat minden érintett fél számára. Engedje meg, hogy szakértelmünkkel és a leépítésben szerzett mind céges oldali, mind tanácsadói tapasztalatunkkal segítségére legyünk.

Kommunikácó

A kommunikáció minden olyan vállalkozás sikeressége szempontjából alapvető fontosságú, ahol embereket foglalkoztatnak.  A kommunikáció vezetés és a vezetés kommunikáció, ezért ha az embereket jól akarjuk vezetni, jól kell kommunikálnunk.

A szervezet hatékony működése szempontjából fontos, hogy a kommunikáció formális és informális keretek között is teret kapjon, hiszen ezek funkciója más, ezáltal más-más célok elérését támogatja.

Tesztek, tesztelés

Web-alapú tesztjeink segítségével az alábbi témakörökben nyújtunk segítséget:

  • kiválasztás
  • munkakörelemzés
  • coaching
  • fejlesztés
  • karrier- és utánpótlástervezés
  • vezetőképzés

Coaching

A coaching segít a változások kezelésében, az elakadások hatékony feloldásában és támogatja az önismereti munkát.

A coaching során az ügyfél egy - a coach által támogatott - folyamatban vesz részt, ahol önmaga dolgozik üzleti, vezetői, szervezeti, magánéleti változásain, céljai elérésén, elakadásai hatékony feloldásán.

Rendszerszemléletű és megoldás-orientált coaching-eszközökkel segítünk felismerni és megerősíteni az ügyfél rejtett belső erőforrásait, amelynek segítségével a saját maga számára legjobb megoldásokat találja meg és hoz döntést.